Assistans

Kom in till oss så hjälper vi dig!

Ford assistans

Om bilen stannar eller inte vill starta kan du kontakta Ford Assistans i nästan alla länder i Europa. Du behöver bara ringa ett enda telefonsamtal för att få hjälp – oavsett om det gäller reparation på plats, bogsering, ersättningsbil, övernattning, hjälp att komma hem eller någon av våra andra tjänster. I fordonets servicehandbok (Garanti- och servicehandbok) hittar du Ford Assistans-perioder för ditt fordon.

Volvo assistans i upp till 11 år!

Efter att din Volvo fyllt ett år förlängs Volvo Assistans med ett år kostnadsfritt varje gång du utför en Original Service enligt Volvos rekommenderade serviceprogram på en auktoriserad Volvoverkstad. Vi på Turessons hjälper gärna till att förlänga din Volvo Assistans. Förlängningen sker automatiskt fram tills att din Volvo fyller tio år. Med andra ord kan du njuta av den extra tryggheten i upp till elva år. En av marknadens absolut starkaste Assistanslösningar.

Vi byter ditt emblem helt gratis
Efter ett par år kan emblemen på din bil bli slitna av väder och vind. Det är en liten detalj men gör en stor skillnad för helhetsintrycket av bilen.

Lämnar du in din Ford för service, felsökning eller annat verkstadsarbete bjuder vi på nya emblem till din bil helt kostnadsfritt. Meddela vår personal i samband med bokningen att du vill ta del av erbjudandet.

Volvokort

Med Volvokortet kan du enkelt dela upp din självrisk på fyra månader räntefritt

Butikens öppettider

Måndag – Fredag : 08:00 – 16:30
Lördag – Söndag:   STÄNGT