Boka service på bilen

Kom in till oss så hjälper vi dig!

Våra erfarna servicetekniker och mekaniker är specialutbildade på Ford, Volvo, Renaults och Dacia alla bilmodeller. Vi använder särskild mjukvara för att kontrollera och uppdatera din bils styrsystem. Detta är något som endast en auktoriserad bilverkstad kan göra. Vi använder naturligtvis bara märkesdelar när vi reparerar och servar din bil. Det betyder att hos oss på Turessons kommer din bil att tas om hand av människor med samma yrkeskunnande som de som en gång byggde bilen. Det betyder också att om vi behöva byta delar håller de samma höga kvalitet som när bilen en gång var ny.

Servicerådgivare

När du lämnar in bilen hos oss på Turessons, får du alltid en personlig servicerådgivare. Det är den person som tar hand om din bil, svarar på dina frågor och har bra koll på hur arbetet går med just din bil. Det är också den personen som delar ut arbetet till just din mekaniker.

Lätt och bekvämt att serva hos Turessons

Det är alltid lika smidigt att lämna in din bil till vår bilverkstad i Årjäng. Raka svar, kompetent personal och låga priser gör att du kan känna dig trygg när du kör iväg med en nyservad bil från oss.

Gör en offertförfrågan hos Turessons i Årjäng

Önskar Ni en offert från vår verkstad? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi Er inom kort.

Tillägg
Nya torkarbladExtra oljaTvätt/rekonditioneringHjulinställningDäckbyteMotortvätt


Volvokort

Med Volvokortet kan du enkelt dela upp din självrisk på fyra månader räntefritt

Butikens öppettider

Måndag – Fredag : 08:00 – 16:30
Lördag – Söndag:   STÄNGT