Våra tjänster

Utöver den årliga servicen och vår plåtverkstad kan vi även uppdatera mjukvaran i din bil, vi kan förvara däcken du inte använder i vårt däckhotell. Vi kan också laga ditt stenskott kostnadsfritt eller byta din ruta på bilen
Om du har fått en tvåa på din bil vid besiktningen kan vi släcka den på plats. Då slipper du åka fram och tillbaka mellan Bilprovningen och verkstaden.

Serviceavtal

Redan vid köpet av en ny Volvo, Ford eller Renault kan du försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att byta bil. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet.

Rekonditionering

Vår utbildade personal ser till att din Volvo, Ford, Renault eller Dacia får nytt liv på utsidan såväl som insidan. En bil som fått rekond hos oss har bättre motståndskraft mot vädrets krafter och de påfrestningar som daglig körning utsätter den för.

Vad ingår i bilvårdspaketen?

Bilvård Liten, 475:-
UTVÄNDIGT: Avfettning, tvätt och avtorkning med mjuk trasa.

Bilvård Mellan, 950:-
INVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar.
UTVÄNDIGT: Avfettning, tvätt och avtorkning med mjuk trasa.

Bilvård Stor, 3.495:-
INVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar.
UTVÄNDIGT: Avfettning, tvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack, samt polering och vaxning

Assistans

Ford assistans

Om bilen stannar eller inte vill starta kan du kontakta Ford Assistans i nästan alla länder i Europa. Du behöver bara ringa ett enda telefonsamtal för att få hjälp – oavsett om det gäller reparation på plats, bogsering, ersättningsbil, övernattning, hjälp att komma hem eller någon av våra andra tjänster. I fordonets servicehandbok (Garanti- och servicehandbok) hittar du Ford Assistans-perioder för ditt fordon.

Volvo assistans i upp till 11 år!

Efter att din Volvo fyllt ett år förlängs Volvo Assistans med ett år kostnadsfritt varje gång du utför en Original Service enligt Volvos rekommenderade serviceprogram på en auktoriserad Volvoverkstad. Vi på Turessons hjälper gärna till att förlänga din Volvo Assistans. Förlängningen sker automatiskt fram tills att din Volvo fyller tio år. Med andra ord kan du njuta av den extra tryggheten i upp till elva år. En av marknadens absolut starkaste Assistanslösningar.

fordoval

Vi byter ditt emblem helt gratis
Efter ett par år kan emblemen på din bil bli slitna av väder och vind. Det är en liten detalj men gör en stor skillnad för helhetsintrycket av bilen. Lämnar du in din Ford för service, felsökning eller annat verkstadsarbete bjuder vi på nya emblem till din bil helt kostnadsfritt. Meddela vår personal i samband med bokningen att du vill ta del av erbjudandet.

rightcar

Butikens öppettider:

Måndag – Fredag 08:00 – 16:30
Lördag – Söndag STÄNGT

rightvkort

Volvokort

Med Volvokortet kan du enkelt dela upp din självrisk på fyra månader räntefritt.
Läs mer om Volvokort.

KONTAKT

Turessons Bil & Rep AB
Smedgatan 4
672 31 Årjäng

Telefon: +46 573 71 10 50
Fax: +46 573 12 978

Följ oss på Facebook!